Silmama Webáruház Általános Üzleti Feltételei

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngésznél vagy vásárolnál a webáruházban! Azzal, hogy beléptél a www.silmama.hu oldalakra, elfogadod a Jogi nyilatkozatban és az Adatvédelmi szabályzatban leírt feltételeket.

A www.silmama.hu oldalon található tartalom, információs oldalak, fotók, leírások, grafikák és védjegyek az ANSZO Kft. vagy partnerei kizárólagos szellemi tulajdonát képzik. Az ANSZO Kft. fenntart magának minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlap kialakítása és elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt áll, az sem részben, sem egészében nem másolható le. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Termékleírások, színek, árak pontossága

Silmama a lehető legpontosabban igyekszik tájékozatni a vásárlót a termékleírások, színek és árak tekintetében. Ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a valóságtól részben a különböző felhasználói képernyőbeállításoknak, részben az esetleges elírásoknak köszönhetően. Silmama ezért a képernyőn látható színekért felelősséget nem vállal, illetve fenntartja a szöveghibák előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát az árra vonatkozóan is. A weboldalon található vásárlási tanácsok és termékbemutató leírások nem értelmezendő egészségügyi, orvosi tanácsnak. Természetesen, ha valamilyen okból nem vagy elégedett a Silmama webáruházban megrendelt termékkel, akkor a csomag kézhezvétele után jogodban áll elállni a szerződéstől az alább kifejtett módon.

A megrendelt csomag visszaküldése, elállás

Ha valamilyen okból nem vagy elégedett a Silmama webáruházban vásárolt termékekkel, az áru és az írásbeli megerősítés átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől. Ebben az esetben Silmama köteles haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszautalni az általad kifizetett összeget. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a fogyasztót terhelik. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Silmama követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó kár megtérítését a fogyasztótól. A vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni abban az esetben, ha a termék külalakjában (beleértve a csomagolást is) maradandó károsodást szenved.

Kiskorú felhasználók

Kérjük kiskorú látogatóinkat, hogy a weboldalt csak szülői felügyelet mellett használják! A webáruháznak nem célja közvetlenül kiskorúak felé értékesíteni, sem kiskorúaktól információt gyűjteni.

Általános jogi elvek

Silmama fenntartja a jogot a Jogi Feltételek bármikori, indoklás és külön értesítés nélküli, egyoldalú megváltoztatására. Ezen módosítások, közzétételük időpontjától hatályosak és alkalmazandók.

A szerződött felek a szerződéssel kapcsolatos vitás ügyeiket elsősorban közös egyeztetéssel rendezik. Felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

A jelen jogi nyilatkozatban nem rendezett kérdésekben a hatályos jogszabályi előírásokban foglalt rendelkezések az irányadóak.