Bevásárlókocsi takaró
mire jó?

hogyan használd

Védelem a koszos bevárlókocsitól

Ha már van szopikendőd, elmehetsz bátran otthonról barátnőkkel találkozni, ügyeket intézni vagy akár bevásárolni. Viszont a koszos, szutykos vagy akár jéghideg bevásárlókocsiban számtalan veszélyes kórókozó, baktérium és spóra leselkedik az apró csöppségekre!

Olvastad esetleg ezt a cikket? Szalmonella a bevásárlókocsin. "nagyságrenddel több baktérium, mint 100 nyilvános mosdóban a vécéülőkén..." Gondolj csak bele, a gyerekek össze-visza fogdossák, néha nyaldossák a kocsi alkatrészeit és a láncon lógó kis figyegőt.

Ez a helyzet válaszút elé állít. Vagy cipeled egyik kézben az izgő-mozgó gyereket a másikban meg a megrakott bevásárlókosarat vagy keresel valami praktikusabb és kevésbé megterhelő megoldást. Ebben az esetben segít a bevásárlókocsi takaró, amely arra van tervezve, hogy biztonságban és kényelmesen utazzon a gyermek a bevásárlások alatt ugyanakkor az anyuka is megőrízze mozgási szabadságát!

A bevásárlókocsi takaró:
- elszigetelei a gyermeket a kocsi koszos, fertőzött részeitől,
- nem hagyja, hogy felfázzon,
- puha bélése kényelmessé teszi az ülést,
- praktikus zsebeiben elférnek a játékok, aprópénz, stb.
- 4 pontos biztonsági övvel, rögzítheted gyermeked a bevásárló kocsihoz!

Ugye neked is megéri, hogy ezzel az apró beruházással számára is játékossá és kényelmessé teheted a bevásárlást, jó esélyel csökkentve egy megbetegedés kockázatát, elkerülve a vele járó fájdalmat, vesződséget, költségeket és kényszerből kivett szabadnapokat.

   bevásárló kocsitakaró bevásárló kocsitakaró ovvel

Színválaszték