Mályvacukor koszorú, kopogtató

ehető díszek a karácsonyi dekorációban :)


A gyerekek imádják. Kicsit tartok is tőle, hogy lopkodnak majd belőle ... de végülis az ő örömük a cél.

Hozzávalók:

- Koszorú alap (lehet tűzőhab, esetleg szalma alap)
- Fogvájó
- Pillecukor (házi vagy bolti)
- Színes szalag a rögzítéshez


Ha van kedvetek, készítsétek el ti is otthon!

Készítés menete:

A koszorú alapra fogvájóval rögzítsd a cukrokat egyesével, amíg be nem borítod velük az egészet. Ne feledd, nem kell minden cukordarabnak egyforma méretűnek lenni. Ha nem jön ki jól egyszerűen alakítsd méretre egy olló segítségével.

Utána máris kezdődhet a legjobb rész, kitesszük az ajtóra és gyönyörködünk benne.

 

Remélem kipróbáljátok! Kellemes készülődést és gyermekeddel együttöltött szép perceket kívánok!

Silmama