Napvitorla

Praktikus árnyékoló babakocsira Silmamától.

Ha már végre itt a jóidő, a napsütés, ki ne szeretne sétálni, amennyit csak lehet? Viszont a kisbabák bőre rendkívül érzékeny ezért fontos a megfelelő védelem a tűző nap ellen.

A különböző fényvédő krémeken kívül ajánlott valamilyen árnyékoló használata is. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak.

- Napernyő: Megfelelő lehet a teraszon, a kertben de séta közben a rázkódástól és a menetszéltől izeg–mozog így nem biztosítható vele a teljes védelem. Ráadásul, az átlagos méretű ernyő nem árnyékol mindenhol.

- Feltűzött pelenka vagy strandkendő: Nagyon nehéz rendesen rögzíteni, a legtöbbször nem is sikerül. A szél gyakran belekap, lecsúszik, leesik, nem jó helyen árnyékol.

Állandó igazgatás helyett ajánlom Silmama babakocsi árnyékoló napvitorláját, amellyel megvédheted gyermeked a napfénytől, a széltől és a csepergő esőtől.

Napvitorla

Méretének és rögzítőinek köszönhetően minden olyan babakocsin, mózeskosáron, babahordozón használható, aminek van kupolája. A kis kezek segítségével rögzítheted tetszés szerint a kupolán, a toló karon vagy a babakocsi egyéb részein.

Napvitorla Napvitorla

Könnyű, vízlepergetős anyagát akár teljes egészében akár oldalra elhúzva erősítheted a kocsihoz, így biztosíthatod a teljes vagy a részleges árnyékolást. A tűző nap nem éri az apró lábacskákat sem! Ha pedig hirtelen elcseperedik az eső, kitart amíg védett helyre húzódunk.

Napvitorla

Nézzünk egy másik esetet. Nyaraláskor kihagyhatatlan az esti séta. A gyerekek ilyenkor is jót aludhatnak a napvitorla árnyékában a biztonságot jelentő babakocsiban anélkül, hogy az utcák, éttermek, autók fényei megzavarnák nyugalmukat.

Napvitorla

Mérete univerzális.

Napvitorla Napvitorla

Színválaszték