Bölcsis, ovis ágynemű

Egyszerű, gyors és könnyen kezelhető bölcsis illetve ovis ágyneműk Silmamától.

Ovónénik, összefogó szülők figyelem! Komplett bölcsödei/óvodai csoportok megrendelése esetén ovis-bölcsis termékeinkre egyedi árat biztosítunk.

Bölcsödei-, óvodai ágynemű szett

Bölcsödei-, óvodai ágynemű

Varázsold egyedivé gyermeked ovis és bölcsis ágynemű szettjét! Miért bajlódnál huzatokkal és hímezgetnéd az apróság jelét? Vásárold meg a hímzett jelet nálunk és mi fel is varrjuk neked.

Minden óvodába, bölcsődébe vinned kell magaddal az ágyneműt, egy paplant és egy párnát. Nálunk ezt megtalálod, külön kérésre a gyermeked jelével ellátott változatban is.

Bölcsödei-, óvodai ágynemű

Minden "extrém" jelet megpróbálunk beszerezni, de természetesen a hagyományos jelekből is válogathatsz. Rendelésnél kérlek, a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy kérsz-e jelet illetve milyen jellel kéred az ágyneműt. Tekintsd meg hímzett jel kínálatunkat, amelyhez találsz hasonló felvasalható illetve öntapadós jeleket is.

autó halacska cseresznye repülõgép

A gyermek paplanok és párnák külső fix huzata 100% pamutvászon, töltetük flísz, így egyszerűen csak bedobod a mosógépbe és 40 fokon tisztíthatod.

Bölcsödei-, óvodai ágynemű Bölcsödei-, óvodai ágynemű

Bölcsődés szett tartalmaz egy párnát (30* 40 cm) és egy takarót (70*90 cm). Ha külön kéred, minden darab egyik sarka varrott, hímzett egyedi bölcsis jellel lesz ellátva.

Bölcsödei-, óvodai ágynemű

Óvodai szett tartalmaz egy párnát (38* 48 cm) és egy takarót (90*130 cm). Ha külön kéred, minden darab egyik sarka varrott, hímzett egyedi óvodai jellel lesz ellátva.

De ha valami igazán szuper dolgot akarsz, ami biztosan nincs senki másnak az oviban, vagy akár a városban sem, azt is megkaphatod. Textileink teljes skáláját, különböző technikákat, hímzést, applikációt, bármit felhasználhatunk, amit csak a fantázia enged. Íme egy kisfiús és egy kislányos példa.

Bölcsödei-, óvodai ágynemű

Bölcsödei-, óvodai ágynemű