Vigyázat, hamisítják!

avagy nem minden Silmama termék ami annak látszik

Vásárlóinktól egyre többször kapunk figyelmeztetést ill. megtapasztalhattuk mi is a webáruházunkban jelentkező csalódott, becsapott Anyukák révén, hogy országszerte és aukciós felületeken találkozhatunk olyan termékekkel, melyek igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy Silmama termékei. Az eladók esetenként még cégünk fotóival, termékleírásával is illusztrálják hirdetéseiket.

Még akár büszkék is lehetnénk, hogy a termékeinket másolják. De mi a helyzet, ha a másolt, hamis termékek nem olyan jó minőségűek és a becsapott vásárló a Silmama márkanévvel azonosítja rossz tapasztalatait? Ekkor jutott eszünkbe a sok átdolgozott éjszaka, a tervezés folyamata, a minőségi anyag kiválasztás és mind az a sok-sok munka ami egy-egy termék születését megelőzte…

Nem szeretnénk reklámot csinálni ezen másolt termékeknek, de íme itt van néhány közülük:

Hamisítvány Hamisítvány
Hamisítvány Hamisítvány
Hamisítvány Hamisítvány

Ne dőlj be a megtévesztőknek!

Ezen a termékeknek semmi köze az ANSZO KFT-hez, a www.silmama.hu webáruházhoz és a Silmama márkanévhez. Cégünk csak az általunk gyártott termékek esetén tudja a szavatossági igényeket figyelembe venni!

Mi hiszünk az etikus üzleti magatartásban és abban hogy a fekete-gazdaság árt ennek az országnak. Minden alapanyagot számlával vásárlunk és minden termékről számlát adunk. Folyamataink bármikor lekövethetőek. Itton gyártunk, nem Ázsiában, hogy itthon és tisztességes módon keletkezzen jövedelem a helybelieknek. Ellentétben egyes áruházakkal, termékeinket megpróbáljuk olyan árkategóriában tartani hogy megfizethetőek legyenek a szerényebben élők számára is. Mindebből világosan következik, hogy nem tudunk akkora haszonkulcsokkal dolgozni, hogy szemet hunyjunk az ilyesmi felett.

Felhívjuk a portált igénybe vevő felhasználók figyelmét arra, hogy a webáruház oldalain szereplő grafikák, képek és termékleírások az 1999. évi LXXVI. tv. (Szjtv.) 1.§ szerint szerzői jogvédelem alatt állnak, erre való tekintettel azoknak a szerző engedélye nélküli sokszorosítása, terjesztése, átdolgozása, kiállítása vagy bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jogok megsértésének minősül, így az 1999. évi LXXVI. tv. (Szjtv.) 94-94/b.§ szakaszaiban foglalt jogkövetkezmények valamint az 1959. évi IV. tv. (Ptk.) 84.§ szakaszában foglalt jogkövetkezmények alkalmazását vonja maga után, ezen túlmenően az adott cselekmény az 1978. évi IV. tv. (Btk.) 329/A.§ szakaszában meghatározott bűntetőjogi tényállást valósítja meg