Az én történetemKétgyermekes gyakorló anyuka vagyok. Első gyermekem születése után szembesültem a mindennapi élet és a gyermekgondozás összeegyeztetésének nehézségeivel.

Mindenképpen szoptatni szerettem volna a fiamat, így sokféle praktikát kipróbáltam, hogy az ügyeimet is elintézzem és a gyermekemet anyatejjel tápláljam. Folyton rohantam, de így sem sikerült mindig elintézni a dolgokat két etetés között. Rengeteg tejem volt, és ha az étkezést üvegből oldottuk meg, kellemetlenül éreztem magam a feszítő érzés miatt. Arról nem is beszélve, hogy a lefejt tejet hűteni, majd melegíteni kellett, ami szintén nehézkes volt. Jött tehát a kocsiban szoptatás, bujkálás, pelenkás, takarós megoldás, de egy éhes gyerkőccel nem könnyű ezt megvalósítani.

Sokat utaztam gyerekestől és figyeltem, hogy máshol a világban az édesanyák ezt hogyan oldják meg.

Rátaláltam a megoldásra, és ma már nem okoz gondot a szoptatás, mert a szopikendőt használom. A kendő segítségével bárhol megoldjuk a szoptatást, és ettől a kisfiam és én is boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

A sikeren felbuzdulva tovább vadásztam az életemet megkönnyítő kiegészítőket. Ahogy a gyermekem nőtt folyton új megodandó problémákkal találkoztam, így nem adtam – nem adhattam – fel.

Kérlek, nézz körül az oldalamon, és válogass a praktikus baba – mama megoldások közül.

  Üdvözlettel:

 

Partnereim akiket jószívvel tudok ajánlani: